image

Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > O škole > Aktuality > Organizace vyučování od 4.1. do 14.2.2021

Organizace vyučování od 4.1. do 14.2.2021



Datum konání:
4.1.2021
Datum ukončení:
14.2.2021

V souvislosti s platností mimořádných opatření obnovujeme od 4.1.2021 prezenční výuku žáků prvních a druhých ročníků základní školy. Žáci ve škole v Jindřichovicích budou docházet do školy v celém rozsahu (1. až 4. ročník). V Kraslicích budou žáci třetích až devátých ročníků a žáci střední školy pokračovat v distanční výuce prostřednictvím OFFICE 365 a aplikace TEAMS. Stávající organizace vyučování bude pokračovat nejméně do 14.2.2021

Organizace vyučování bude zajištěna za zvýšených hygienických opatření.

Mateřská škola bude v provozu v plném rozsahu. Děti budou přejímat ráno asistenti u vchodu. Rodiče budou moci vstoupit do budovy jen ve výjimečných případech.

Pracoviště v Kraslicích

Školní družinu zabezpečíme v celém rozsahu od 6:30 ráno do 16:00 hodin odpoledne. Žáci budou rozdělení do čtyř oddělení. Žáci prvních tříd budou mít oddělení školní družiny umístěna v přízemí prvního stupně. Žáci druhých tříd budou mít svá oddělení družiny v budově školní jídelny. U vchodu do školy si převezmou žáky od rodičů asistenti pedagoga. Prosíme rodiče, aby se nedožadovali vstupu do budovy školy.

Výuka bude probíhat dle stálého rozvrhu. Pouze výuka hudební výchovy a tělesné výchovy bude organizována jinou formou.

Svačinky a obědy je nutné dětem přihlásit. Využijte, prosím, přihlašovacího systému na www.strava.cz.

Stravování dětí bude zajištěno v oddělených skupinách a v jídelně v oddělených částech.

Žáci, kteří naší školu navštěvují v režimu školy určené pro zajištění výuky dětí rodičů vyjmenovaných profesí, budou zařazení do třídy 2.B a bude jim věnován individuální přístup.

Pracoviště v Jindřichovicích bude již ve standardním provozu pro všechny žáky dle stálého rozvrhu. Pouze výuka hudební a tělesné výchovy bude organizována jinou formou.