image

Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > O škole > Aktuality > Březen v Mateřské škole

Březen v Mateřské škole



Na jedné z našich každodenních vycházek jsme podnikli výšlap ke krmelci. Chtěli jsme dát zvířátkům něco na přilepšenou a tak, kdo měl doma tvrdý chleba nebo nějaké pečivo, nesl ho v batůžku až ke krmelci. Cesta vedla do prudkého kopce, tak jsme si pořádně procvičili svaly na nohách. Žádná zvířátka jsme neviděli, ale myslíme si, že se schovala a čekala, až jim dáme to papání, a když jsme odešli, konaly se zvířecí hody.
Také jsme se byli podívat v 1.B. Třída byla krásně vyzdobená, prvňáčci seděli v lavicích, paní učitelka stála u stolečku a mile se na nás usmívala. Na uvítanou jsme si společně zazpívali. Prvňáčci nám ukázali svoje učebnice a pomůcky. Pracovali jsme i s interaktivní tabulí a nakonec jsme si zahráli slovní fotbal. Už se moc těšíme do školy.
Navštívili jsme také Městskou knihovnu a prohlédli si obrázkové knížky pro děti. Paní knihovnice si s námi povídala, k čemu slouží knihovna, také nám prozradila, že v naší knihovně je přes 9000 knih. Byla to krásná návštěva, určitě se půjdeme do knihovny podívat s maminkou a půjčíme si nějakou knížku domů.

Fotogalerie zde.